OM OS

Langkjaer Cyber Defence leverer uafhængig rådgivning, uddannelse og hjælp til cyberforsvar der virker mod både målrettede og opportunistiske hackere.

Vi kan hjælpe jer med at:

  • Undersøge om I er under angreb
  • Hacke jer før I bliver hacket
  • Træne og uddanne jer
  • Måle jeres samlede sikkerhed
  • Forbedre og øge jeres sikkerhed

Rådgivning. Uddannelse. Hacking.
Hjælp til cyberforsvar der virker

Vores baggrund

Langkjaer Cyber Defence er stiftet i 2017 af Jan Duckert og Troels Langkjær samt Christoffer Bech, Thore West Eilersen og Lasse Trolle Borup.

Vi har gennem mange år på cyberfrontlinjen i statens tjeneste og hos store internationale virksomheder opbygget unik viden og erfaring. Langkjaer Cyber Defence er grundlagt med det formål at bringe vores viden og erfaring ud til så mange virksomheder i Danmark som muligt.

Det er virksomhedens vision, at danske virksomheders modstandsdygtighed og evne til at håndtere cyberangreb forbedres og tilpasses til det cyberforsvar der virker bedst.

Hos Langkjaer Cyber Defence ønsker vi at bidrage så meget som muligt til udbredelsen af cyberforsvar der virker og en åben, gennemsigtig og afbalanceret dialog om både truslerne og de bedste modforanstaltninger.

Vores hold

Vores hold består af erfarne specialister med mange års anvendelsesorienteret og operationel erfaring fra Forsvaret og store internationale virksomheder - og skarpe nye hoveder fra universiteterne.

Vi har mange års erfaring med defensive og offensive cyberoperationer. Tilsammen har vi håndteret hundredvis af cyberangreb og opbygget en stærk viden og indsigt i hvad der virker og ikke virker.

Find os på LinkedIn.

Vi tror på gennemsigtighed

Mange virksomheder har svært ved at forstå hackertruslen og løsningsforslagene fra sikkerhedsindustrien og omsætte den viden til handlinger, der gør en forskel for deres sikkerhed.

Vi står som virksomhed for en åben og ærlig dialog om både truslerne og de modforanstaltninger der virker og ikke virker. Vi hjælper med overblikket og detaljen og har fuld gennemsigtighed.

Faglighed i højsædet

Vi følger udviklingen tæt og holder os opdaterede. Vi bidrager med ny viden og bliver hele tiden bedre, når vi hjælper vores kunder med at opdage og smide hackere ud af deres netværk - eller når vi finder nye veje ind, ud og rundt i systemer og netværk.

Det skal give mening

Det skal give mening. Både det vi arbejder med og for. Vi er på mission for at gøre en forskel for danske virksomheder.

Cyberforsvar der virker

Vi har en holdning og en indsigt. Vi siger klart: Gør det der virker allerbedst før noget andet. Gør det mere enkelt.

Vi ønsker at gøre vores til, at så mange danske virksomheder som muligt kender til og arbejder med cyberforsvar der virker.

KONTAKT OS